Ана Еремеева

По раѓањето на бебето, жената се соочува со друг проблем - одење во тоалет. 90% од жените се погодени од ова. Затоа, во написот ...

И така, ве известија дека сте поканети на свечен настан наречен јубилеј. Тука започнува забавата - загатка за ...

Апсолутно секој може да се соочи со проблемот на често мокрење. Бесконечна посета на тоалетот може да го наруши не само процесот на работа, туку и одморот и ...

Добивање во болница со акутна болка во стомакот, едно лице често слуша дијагноза од лекар - гастритис. И, секој од нас има слушнато многу за ова ...

Секоја жена сонува да стане мајка и користи многу техники за да постигне резултати. Затоа, во написот ќе зборуваме за специјални пози кои водат до ...

Колку и да звучи тажно, според статистичките податоци, 53% од луѓето умираат од исхемичен мозочен удар. Болеста е многу подмолна и не штеди на ниту еден млад ...

Многумина слушнале многу пати дека црниот дроб е многу корисен за нашето тело. Но, какви витамини содржи? За кои болести треба да го користите? ...
0 396

Како сакате понекогаш да ја вратите вистинската боја на коса и да заборавите да ја насликате главата. На крајот на краиштата, израснатите корени не изгледаат естетски пријатни. И понекогаш ...

Кога идната мајка дознае за нејзината интересна ситуација, едвај чека да ги почувствува првите движења. На крајот на краиштата, вака учиме дека сè е со детето ...
0 362

Какви непријатни сензации носи првутот, но воопшто можете да заборавите на естетската убавина. Вечен пилинг, лушпите на косата и облеката не ви даваат мир на умот ...