Наталија Василиева

Дојде долгоочекуваниот одмор, билетите се купени и сега се подготвувате да одите. Откако ќе ги соберете сите потребни документи и работи, не заборавајте комплет за прва помош ...

Многу експерти веруваат дека сончањето во умерени дози е добро за здравјето на луѓето. Сонцето не само што има корисен ефект врз општата состојба ...
0 575

Многу девојки сакаат да станат русокоса, но како да го сторат тоа за да не предизвикаат сериозно оштетување на вашата коса. Современата индустрија денес нуди огромен избор на различни ...
0 596

Многу е тешко да се врати косата во нејзината природна боја. Подобро е во овој случај да контактирате со мајстор кој може да ги избере вистинските бои. Покрај тоа, голема вредност ...

Ласерското отстранување на влакна извршено во салоните е едно од најефикасните од денес. Сепак, за да го добиете посакуваниот резултат ...

Скоро секоја жена е запознаена со проблемот со изгледот на антените. Несаканата коса на лицето може да создаде многу непријатни моменти. Како да се справите со тоа и да постигнете ...

Денес, козметичките салони нудат различни методи за отстранување на влакна. Важно е да ја изберете вистинската опција која е соодветна за вас и нема да му наштети на вашето здравје ...

Меки здолниште секогаш изгледа добро на девојка од која било возраст. Ние ќе ви кажеме како да го врзете со свои раце во оваа статија. Како ...

На која било возраст, една девојка сака да биде неодолива. Денес ќе ви кажеме и ќе ви покажеме како да плетете здолниште за млада мода. Пред да започнете со работа, пресметајте ...

Денес ви предлагаме да се обидете да плетете оригинален и во исто време едноставен џемпер за девојче. Детален опис на секоја фаза ќе ви помогне да се справите со работата ...