Екатерина Василиева

Во потрага по виткост, девојчињата се подготвени на многу, од исцрпувачки тренинзи до употреба на сомнителни лекови. Честопати, ваквите експерименти доведуваат до ...

Витаминот Ц може да се нарече еден од најпопуларните бидејќи е силен имуномодулатор и моќен антиоксиданс. Но, во исто време, тој е многу ...

Бобинки се вкусно и многу здраво природно задоволство. Тие содржат голема вредност за организмот, па затоа во исхраната на секоја личност тие ...

Спиењето сè уште останува мистерија за научниците кои и покрај целиот развој на оваа област не можат со сигурност и самоувереност да кажат за што станува збор ...

Штом железото ќе влезе во нашето тело, тој реагира со посебен протеин кој се наоѓа во црвените крвни зрнца, поради што се формира хемоглобин ...
1 683

Веројатно, нема девојки кои не би сонувале да имаат убава коса. Во потрага по убавина, бројни производи за стајлинг, термички уреди, ...

Витаминот Е е познат на многу жени, што воопшто не е изненадувачки, бидејќи ви овозможува да ја одржувате младоста и убавината подолго време. Но, спектарот на дејствување на оваа ...

Во класичното сценарио на животот, мажите ја преземаат иницијативата во свои раце. Тие први се приближуваат за да се запознаат, да започнат да покажуваат знаци на внимание и да понудат ...

Што може да биде попријатно од тоа да седите на софата по напорниот работен ден, да се завиткате во топло меко ќебе и да уживате во жешко

И покрај фактот дека малкумина се склони да обрнат внимание на сите знаци кога дланката чеша, и ако тоа исто така се случи упорно, тогаш еве ...