Екатерина Василиева

Протеинските маски за лице отсекогаш биле многу популарни поради нивната висока ефикасност. Постојат многу опции за подготовка на козметички композиции, за секој вкус ...
0 404

Јајцето е извор на витамини, минерали и други вредни супстанции. Тие можат да се користат со корист не само за појадок, туку и за создавање ...

Употребата на јајца во лична нега се практикува подолго време. Што се однесува до маските за лице, целото јајце се користи многу ретко, како ...

Theенското тело е сложен систем кој значително се разликува од машкото, и затоа бара посебно внимание. Секоја грешка, нервен бран, ...

Најчеста болест, особено во есен-зимата, е обичната настинка. За да фатите полн нос на душкање и температура, не треба да бидете седум ...
0 398

Домашните маски за коса секоја година добиваат популарност. Како прво, ова, се разбира, се должи на ефективноста на формулациите, ...

Овошјето отсекогаш било познато по своите вредни извори на диетални влакна, и навистина се. Сепак, нивните придобивки се далеку од ограничени само на ова. Во нив ...
0 439

Во обрачот, народните рецепти за убавина добиваат сè поголема популарност, кои даваат неверојатни резултати. Но, сепак има и такви кои не ...

Домашните маски за лице се прифатлив и ефикасен начин за нега на вашата кожа. Сепак, колку брзо ќе дојде резултатот и ...

Атрактивноста на маслата во процесот на подобрување на здравјето и лична нега се должи на високата концентрација на витамини и минерали во мала количина на препаратот. Така, на пример, да ...