Екатерина Василиева

0 665

Новогодишните празници внесуваат чувство на чудо во секој дом. Нивни постојани придружници се: смеа, шеги, подароци, убаво украсени новогодишни елки, стримерки, конфети, секаква храна ...

Акните се повеќегодишен проблем кај повеќето луѓе. Општо е прифатено дека тенденцијата за појава на акни се забележува исклучиво во адолесценцијата, но искуството од набудувањата покажува доста ...

Светлиот, kindубезен, историски значаен празник Велигден едноставно не може да се игнорира. Секое христијанско семејство во ...

Велигден е прилично антички празник, чие потекло датира од стариот завет. Тие се подготвуваат за овој ден многу внимателно, придружувајќи ја подготовката ...

Брчките не сликаат никого и ова одамна не е тајна. Затоа промените поврзани со возраста се многу полесно да се спречат отколку да се елиминираат. Сепак, дури и со ...

Најромантичниот празник во годината е, се разбира, Денот на вineубените. Сите loversубовници се обидуваат да му пристапат на овој ден со сета одговорност, ...
0 624

Како да облечете дете во зима? Ова прашање го поставуваат многумина, особено младите родители. Потребно е да се шета на кое било време, има толку огромна разновидност на полиците на продавниците ...
0 610

Многу млади мајки трошат многу енергија и енергија со цел да го облечат бебето. Каприците, солзите, бурите го отежнуваат процесот на облекување на бебето многу ...
0 689

Најубавото нешто во животот на секое семејство е раѓање на дете. И кога ќе дојде моментот да ги напуштат wallsидовите на болницата, неискусните родители се прашуваат како ...

Горење, чешање, непријатност во најинтимната област. И овие неразбирливи симпатични празнења, кои никогаш порано не биле! И во тоалетот ...