Евгенија Анишина

Медот е многу вкусен и здрав производ. Се користи не само за лекување на широк спектар на болести, туку и како главна ...
0 814

Во современиот свет, затворените костими за капење веќе не се знак на женска чистота. Ако порано девојките се обиделе на овој начин да ги сокријат голите делови од телото, тогаш ...

Сезоната на плажа ќе започне многу брзо и сите жени треба да бидат целосно вооружени. Да изгледате беспрекорно и да ги привлечете ентузијастичките погледи на мажите, ...

Успехот на еден спортист не лежи само во упорност и работа, туку и во практичноста на облеката во која настапува. И како што знаете ...

„Што се случува во неговата глава? „Што треба да направам во оваа ситуација? „Како да се предвидат неговите постапки? Безбедно е да се каже дека ...

Спортот е за лична вештина и издржливост. И удобноста игра важна улога во успехот. Така што часовите ...
0 1911

Ритмичката гимнастика не е само напорна работа, туку и леснотија и благодат. Многумина видоа како девојчињата, за време на настапот, го трансформираат ...

Тетовирањето на веѓите ви овозможува да не губите драгоцено време на долга и трепетлива шминка. Но, понекогаш се случува добиениот резултат воопшто да не одговара ...

Рачното тетовирање на веѓите ги добива се повеќе симпатиите кај жените отколку вообичаената машинска тетоважа. Причината за ова е волуметрискиот ефект, кој изгледа природно и природно. Ајде ...

Невозможно е веднаш да се каже дали ви се допаѓа тетоважата или не. 75% од жените се соочуваат со фактот дека тетовирањето не го донесе ефектот што беше планиран, или ...