убавина

Кога прават шминка многу често, жените обрнуваат внимание на очите и усните, и ги игнорираат веѓите. Ова доведува до ...

Одамна помина времето кога тенки, скиснати веѓи беа во мода. Сега природноста е во прилог, така што веѓите треба да бидат ...

Хена е природен и безбеден лек што жените го користеле како боја на коса уште од античко време. Во последниве години, Хена ...

Секоја жена сонува за мазна, кадифена и негувана кожа на телото и лицето. Разновидна козметика и процедури можат да помогнат во ова прашање ...

Бројни диети ветуваат неверојатни резултати во најкус можен рок, додека молчат за најважното, за можните негативни последици што ...

Секоја година во индустријата за нокти, се ослободуваат разни нови предмети за украсување на невен. Не толку одамна, камифубуки стана бомба за украсување. Од превод на јапонски - ...
0 419

Секоја мајка се грижи нејзиното дете да биде најубаво и да изгледа негувано. Детската фризура игра важна улога во овој ...

Во потрага по виткост, девојчињата се подготвени на многу, од исцрпувачки тренинзи до употреба на сомнителни лекови. Честопати, ваквите експерименти доведуваат до ...
1 682

Веројатно, нема девојки кои не би сонувале да имаат убава коса. Во потрага по убавина, бројни производи за стајлинг, термички уреди, ...
1 692

Сега многу жени се жалат на недостаток на време да се грижат за себе. Затоа, тие претпочитаат да не ги користат услугите на козметички салони, туку да прават процедури за грижа ...