Коса

0 419

Секоја мајка се грижи нејзиното дете да биде најубаво и да изгледа негувано. Детската фризура игра важна улога во овој ...
1 683

Веројатно, нема девојки кои не би сонувале да имаат убава коса. Во потрага по убавина, бројни производи за стајлинг, термички уреди, ...
1 693

Сега многу жени се жалат на недостаток на време да се грижат за себе. Затоа, тие претпочитаат да не ги користат услугите на козметички салони, туку да прават процедури за грижа ...
0 416

Главниот проблем на тенки жици е недостатокот на волумен, кога тенки влакна, под нивната тежина, се прилепуваат на главата и фризурата изгледа масна. До ...
0 447

Фината коса не мора да биде ретка. Главната карактеристика на овој вид кадрици е тоа што не е лесно да се стилизираат. Нишките се заплеткани, па ...
0 413

Не секоја жена може да се пофали со бујна густа коса. Некои од нив имаат природно тенка и ретка коса. Но, не се вознемирувај. Кога ...
0 385

Фризерите никогаш не се заморуваат да нè воодушевуваат со нови производи. Еден од најновите достигнувања што добива популарност се врелите маски. Тие можат да се направат со посета на салон за убавина ...
1 629

Секоја жена може да добие таква непријатност како првут. Причината е најчесто недостаток на витамини или несоодветна грижа. Да се ​​ослободи од ронлив ...
1 613

Проблемот со тенка и слаба коса се јавува кај многу луѓе. Може да се појави од различни причини. Можеби е погрешна грижа ...
0 372

Добра опција за подобрување на состојбата на слаба коса е да се грижите со специјални маски. Ваквите народни рецепти ќе помогнат да се подобри растот на косата, да се зајакнат корените, ...