Секс

Во современиот свет, медицината не мирува, годишно ослободувајќи нови производи. Значи, меѓу контрацептивни средства, се појави нов лек, кој забрзано добива ...

Првично, експертите замислија да ја направат Виаграта лек за срце за болни луѓе. Алатката не работеше, но тие дојдоа до заклучок дека нивниот развој ...

Секоја жена сонува да стане мајка и користи многу техники за да постигне резултати. Затоа, во написот ќе зборуваме за специјални пози кои водат до ...

Многу често, младите в inубени парови не можат да одлучат за првиот чекор и да ја преместат својата врска на ново ниво. Еве скромност, страв ...

Промени поврзани со возраста, хормонални проблеми, па дури и долгоочекуваното породување негативно влијаат на состојбата на гениталиите. Влошувањето на кожата и внатрешниот регион ослабува ...

Постојат многу лекови за заштита од бременост и сексуално преносливи болести, но најпопуларен е кондомот. Докажано е дека првиот ...

Сексуалните терапевти тврдат дека причината за зголемувањето на бројот на разводи во текот на изминатите години е сексуалната некомпатибилност на партнерите. Порано или подоцна, loversубовниците кои ...
0 548

Постојат неколку видови на оргазам, меѓу нив клиторичен, вагинален, но има и анален. Не секоја девојка може да го добие ...
0 457

Сексуалната терапија влезе во животот на луѓето не толку одамна, бидејќи порано беше строго забрането да се зборува отворено за сексот и нечии желби. Но сега ...

Се почесто можете да видите и слушнете дека младите, и не само тие, сè повеќе практикуваат бесплатни врски,