Семејство и дом

Сезоната на бобинки е одамна завршена, но не е важно. Навистина, во многу продавници можете да најдете и свежи и замрзнати бобинки. ДО...
0 411

Скоро сите родители веруваат дека пелените се еден од најбараните пронајдоци. Благодарение на нив, младите мајки повеќе не мијат купишта влажни пелени, ...

И покрај тоа што е глодар, морското прасе е преслатко суштество кое брзо станува омилено семејство. Овој мал меки ...

Розата е украсно растение кое припаѓа на семејството на розови колкови или розацеа. Не сите сорти се погодни за одгледување дома ...

Крутоните се познати уште од античко време. Може да се направат од различни видови леб, можат да бидат слатки, солени, солени. Тие можат да дејствуваат како ...

Во секој стан, спалната соба е најинтимното место за одмор, релаксација и обновување на физичката и менталната сила. Токму тука лицето ...

Апсолутно сите членови на семејството, а особено мажите и децата, не си го негираат задоволството да имаат ужинка додека седат на каучот пред телевизорот. По ...

Оризовото млеко не се наоѓа често во руските продавници, но со одредена издржливост може да се најде на продажба или да се подготви самостојно. Овој производ ...
0 419

Секоја мајка се грижи нејзиното дете да биде најубаво и да изгледа негувано. Детската фризура игра важна улога во овој ...
0 371

Порано или подоцна, секој родител се соочува со проблем да го одвикне бебето од шишето. Ако бебето било исклучиво доено, процесот ...