Деца

0 411

Скоро сите родители веруваат дека пелените се еден од најбараните пронајдоци. Благодарение на нив, младите мајки повеќе не мијат купишта влажни пелени, ...
0 419

Секоја мајка се грижи нејзиното дете да биде најубаво и да изгледа негувано. Детската фризура игра важна улога во овој ...
0 371

Порано или подоцна, секој родител се соочува со проблем да го одвикне бебето од шишето. Ако бебето било исклучиво доено, процесот ...
0 366

Првите пешаци беа стол со четири тркала. Иако не изгледаа многу привлечно, сепак одлично се претставија со своите главни функции ...
0 416

Искусните мајки знаат дека процесот на хранење на дете во просек трае околу половина час неколку пати на ден. Секако, исцрпувачки е за мама, ух ...
0 425

Појавата на дете во семејството секогаш покренува многу прашања од млади неискусни мајки. Детето треба правилно да се храни, да се облече, да се искапат, во кое време да оди ...
0 424

Колку е сладок моментот кога новопечената мајка се враќа дома со бебето. И, првите денови ги поминувате совршено, но тогаш доаѓа еден тежок ...
0 410

Секој ден децата растат, учат нешто ново. На возраст од 4-5 години, бебињата почнуваат да се интересираат активно за часовници. Соодветно на тоа, од оваа ...
0 384

Вашето бебе расте и веќе не е доволно за него да јаде само млеко и неколку видови пире со сокови. На растечко тело му требаат покорисни ...
0 375

Во текот на првите години од животот, децата често имаат проблеми со очите. Тие се појавуваат во форма на супурација, кои предизвикуваат непријатност ...