Домашни миленици

И покрај тоа што е глодар, заморчињата е преслатко суштество кое брзо станува омилено семејство. Овој мал меки ...

Во денешно време, миленичето може да биде не само куче или мачка. Многу loversубители на животни имаат брановидни папагали. Но, да ...

Облеката за животни стана речиси составен дел. Но, честопати може да се сретнете со сопственикот и нејзиното куче, потковани во чизми или ...

Колку е убаво да имате своја фарма, да јадете природен производ и да знаете дека сè е под ваша контрола. Но, не секој знае ...

По посетата на разни изложби за мачки, многу луѓе размислуваат за нивно размножување. Што и да каже некој, главната цел на ваквата одлука е ...

Завивањето на кучињата е природен феномен што се јавува како резултат на фактот дека предок на кое било куче е волк, кој толку многу сака да завива ...

И покрај фактот дека зборот „стаорец“ е одвратен за многумина, всушност, домашните стаорци се многу симпатични и имаат висока интелигенција. Гледај ...

Одамна беше забележано дека името на еден или друг начин влијае на карактеристиките на животот и карактерот на неговиот сопственик. Ова правило не се применува ...

Цел живот сонувавте да се направите пријател со четири нозе, и сега, конечно, вашиот сон се оствари - донесовте дома мал пакет среќа. Веднаш произлегуваат ...

Кога ќе си набавите домашно милениче, треба веднаш да се грижите за кутијата за отпадоци. Многу сопственици ги пуштаат своите мачки на улица ...