Внатрешни работи

Честопати, влезната сала е просторијата на станот, која сопствениците ја санираат последно, додека за декорација останува многу малку напор и идеи ...

Како и пред неколку децении, кујната се гордее на нашите станови и куќи, тука се семејствата кои се собираат секој ден на вечера и ...

Размислувањето над ентериерот за бања е фасцинантна, но тешка задача, затоа што треба да одлучите за дизајнот, изборот на завршни работи, декор и што е најважно, за да го решите проблемот ...

Современата бања е радикално различна од едноставната колиба во која се миеја нашите предци. Сега бањата е место кое се користи не само на свој начин ...

Стилот Лофт е релативно нов, чие потекло падна на 40-тите години на 20 век во Newујорк. Скокот на цените на земјиштето ги принуди сопствениците на деловни активности да издржат ...
0 477

Штом се роди бебе, родителите сакаат да му дадат сè најдобро и најубаво. Нешто може да се купи, а некои работи особено ...

Некои луѓе имаат голем број огледала во просторот за живеење што личи на театарска сала или балетски час. Како и да е, тешко е да се замисли модерен стан ...

Секој сопственик на куќа или стан се обидува да го направи својот дом индивидуален, уникатен. За да го направите ова, воопшто не е неопходно да се купуваат скапи материјали и да се прават поправки. Освежете ...

Иглата е се попопуларна секоја година. Луѓето се обидуваат да ги диверзифицираат своите животи носејќи малку боја во нивниот дом. Уникатни производи ...

Летото е најдобро време да го украсите животот и да направите нешто оригинално со свои раце. За оние кои живеат во сопствен дом ...