Внатрешни работи

Стилот „Арт Деко“ е луксузен и скап. До одреден степен, ова се должи на фактот што се појави по Првата светска војна, кога луѓето ...

Стилот на висока технологија се смета за модерен стил, основан на крајот на минатиот век. Самото име значи „висока технологија“. Главната карактеристична црта на ентериерот на оваа ...

Модерната комбинира многу трендови во уметноста. Овие можат да бидат и архитектонска и уметничка индустрија, како и дизајн. Тоа ...

Секоја работа се движи многу побрзо со правилна и вешта распределба на работниот простор. Затоа, за да ја зголемите работната ефикасност, треба правилно да ја организирате својата работа ...

Ако сте уморни од метежот и вревата во градскиот живот и копнежливо се сеќавате на времињата кога сте останувале со вашата баба во селото, тогаш вие ...

Дали сонувате да спиете на кревет со четири постери и да се восхитувате на сликата на купиди на таванот, или преферирате сериозноста на линиите и белата боја? Разновидност на градба ...

Секоја жена се стреми да создаде атмосфера во куќата, таа е инстинктивно поставена. На крајот на краиштата, дури и модерен дизајн, нов скап мебел нема да направи дом ...
0 511

Со доаѓањето на детето, станува неопходно да се организира личен простор за него. Некои родители ја подготвуваат просторијата за бебето дури и пред неговото раѓање, ...