Прв оброк

Скоро секој вид на габа е погоден за супа од печурки. Супа со свежо набрани печурки е идеална како прво јадење во лето, но и во зима ...

Ако се придржувате до принципите на здрава исхрана, тогаш веројатно знаете дека има многу малку хранливи состојки сочувани во индустриските производи, а повеќето од ...
0 397

Како што детето расте, тој постепено учи разновидна храна. Покрај соковите, пирето за бебиња и првите житни култури, неговото мени вклучува ...

Не толку одамна, пире од супи, или, како што тие се нарекуваат уште, крем супа, влегоа во готвење. Нивната главна предност е што можете да направите ваква супа од ...

Денес ќе се осврнеме на тема што ќе биде по вкус на многумина - ова се печурки. Во оваа статија, нудам неколку вкусни мастер класи на печурки од остриги. Овие ...

Ракчињата се добро познати деликатеси од морска храна, кои не само што се многу вкусни, туку се и лудо здрави. Но, и покрај сите ...