Совети

0 610

Многу млади мајки трошат многу напор и енергија со цел да го облечат бебето. Каприците, солзите, бурите го отежнуваат процесот на облекување на бебе ...
0 689

Најубавото нешто во животот на секое семејство е раѓање на дете. И кога ќе дојде моментот да ги напуштат wallsидовите на болницата, неискусните родители се прашуваат како ...