Јас самиот

Се ближи најсветлиот празник на христијанството - Велигден. Секоја домаќинка, покрај вкусните јадења, сонува да го украси својот дом со вистински сувенири ...

Велигден е најлесниот и најчистиот христијански празник. Една од најважните традиции на овој празник е сликање јајца. Според ...
0 845

Матинерите се најсветлиот настан за мали деца. Родителите треба многу добро да се подготват за настанот, така што детето ќе се чувствува паметно и ...

Секогаш можете сами да направите огромно срце од хартија или венец од чувствувани срца. Дури и ако не се сметате себеси за креативна личност способна за ...