Јас самиот

Салфетките се незаменливи атрибути на масата. Но, жените што работат со игла го гледаат од сосема друга страна. За многу жени со игла, салфетки ...

Што сакаат девојките да добиваат најмногу како подарок? Се разбира, ова се цвеќиња. И сигурно ќе бидат воодушевени од букетот ...
0 455

Оригиналните занаети за училиште создаваат можност да ги пленат децата со независна креативност. Секако, во почетната фаза потребна е помош од возрасни (родители или наставници), но потоа, ...

Што е тоа Ноќта на вештерките? Ова е денот кога сите - деца и возрасни - се облекуваат во разни убави или застрашувачки носии, прават интересна шминка, ...

Забавите во пресрет на Денот на сите светци воодушевуваат со изобилство на зли духови, полу-распаднати зомби, вампири и генерално страшни и застрашувачки слики. Сите овие...

Денот на сите светци е се поблизу, што значи дека е време да го земете вашиот костум и да се грижите за вашата шминка или маска ...

Време е есен, што значи дека наскоро доаѓа 31 октомври - Ноќта на вештерките. Ева на сите светци е многу популарна во Америка, но ...

Модата за сè природно не ја поштеди ниту декоративната козметика. Се повеќе жени претпочитаат да користат рачно изработени производи за шминка. ДО...

Лице кое не е запознаено со игла, може да биде изненадено, но секоја година се измислуваат нови насоки на креативност во светот. Една таква неодамнешна иновација е технологијата ...

Современата личност тешко дека ќе може да се замисли без разни гаџети и Интернет. Еден од овие потребни уреди е лаптоп, или ...