Дома Езотерика Зошто јагоди сонуваат

Вкусна сочна јагода за убавина не прави среќни цело лето. Го сакаат и возрасните и децата, се користи за готвење компоти и конзерви, за полнење пити и украсување десерти. Понекогаш може да се види Бери во сон, чие толкување зависи од многу детали.

Зошто да сонувате за голема јагода

Ако јагодата за која се сонуваше беше голема, тогаш повеќе среќа чека во животот на една личност. Наскоро тој ќе има можност да доживее необични сензации кои ќе му донесат многу задоволство на сонувачот.

Соништа дека некое лице продава голем јагоди, навестува финансиски успех и просперитет. Наскоро може да се очекува значителна сума пари. Можеби лицето очекува голема победа на лотарија или неочекувана награда.

k2

Ако е внатре сонлицето не продаде, туку напротив, купи големи црвени бобинки, тогаш сонот претскажува добра вест. Многу наскоро ќе дојдат вести од личност со која веќе долго време немаше состаноци.

Соништата во кои едно лице гледа долги аркади за шопинг со големи јагоди предупредуваат дека наскоро ќе се појави тешка ситуација. Сонувачот ќе се соочи со незадоволство од блиски познаници поради фактот што ќе мора да им довери на своите познаници дел од неговите должности.

Зошто да сонувате да јадете јагоди

Соништата дека некое лице јаде сочни и вкусни јагоди предупредуваат на непосредна пријатна loveубовна авантура. Ако сонувавдека јадете џем од јагоди, тогаш ве чека вистинска страсна романса.

k3

Ако во процесот на јадење искусите вистинско задоволство од јагоди, тогаш во реалниот живот наскоро ќе доживеете задоволство од сексуална природа. Ако бобинките беа зрели, слатки и сочни, тогаш сексуалните задоволства ќе ви донесат задоволство, и ако јагодите се покажаа расипани или невкусни, тогаш партнерот ќе биде ладен кон вас.

Јадењето незрела јагода во сон претскажува дека во животот вашиот сексуален партнер нема да може да ве задоволи. Ако јадете Бери веднаш од градината, тогаш задоволството ќе биде целосно и заемно.

Зошто да сонувате јагоди во градината

Спиј, во кое сонувавте за пространи полиња со бобинки исполнети со јагоди, ветува наскоро просперитет и голема семејна среќа. Ако во сон барате да ги уништите креветите од јагоди и да газите Бери, тогаш во животот треба да застанете и да размислите за вашиот живот. Најверојатно, не ја гледате сопствената среќа, која е многу блиску до вас и ве пленат вашите сопствени илузии. Треба подобро да ги разгледате луѓето во вашата непосредна околина, можеби едноставно ги потценувате оние кои се во ваша близина.

Зошто да сонувате за голема јагода

Како што веќе е јасно, соништаза јагоди се поврзани со примање на земни задоволства од сексуална природа. И еве што велат разни книги од соништата ако сонувавте за голема јагода:

  • Книгата за соништа на Милер го поврзува таквиот сон со нови пријатни сензации и неочекувани loveубовни авантури.
  • Книгата за соништа на Ванѓа толкува таков сон како симбол на неизмерна среќа што треба да дојде, на што ништо не може да и пречи.

к1

  • Сигмунд Фројд го ​​поврзува таквиот сон со сексуално задоволство. Во исто време, според изгледот на Бери, може да се процени дали оваа желба ќе биде задоволена и дали ќе донесе задоволство.
  • Книгата за соништа на Лоф ги претскажува луѓето кои се во брак, семејната среќа откако виделе сон за голема јагода. Ако некое лице сè уште не го најде својот животен партнер, тогаш наскоро таков состанок дефинитивно ќе се одржи.
  • Книгата од соништата на Цветков претскажува силна loveубов кон жените. За мажите, ваквиот сон може да значи зголемување на платите. Ако во сон бобинки беа големи, но скапани или покриени со мувла, тогаш во реалноста треба да почекате за неволји, сите видови проблеми, па дури и смрт.
  • Толкување на сонот Хасе ги толкува соништата за големи јагоди како претскажување на мали, но пријатни настани. Може да биде пријатен познаник или неочекуван бонус.

Зошто да сонувате да собирате јагоди

Соништата во кои сонувачот собира јагоди заедно со личност од ист пол зборуваат за целосно меѓусебно разбирање и поддршка меѓу вас во животот. Можете самоуверено да направите планови заедно.

Ако собирате бобинки со личност од спротивниот пол, но ви е позната, тогаш во животот треба да го разгледате подетално. Најверојатно, имате многу заедничко, можеби е видлив дури и еден вид заемна симпатија, што може добро да се развие во треперење.

к1

Ако Бери што го собирате се покажа дека е расипана или исушена, тогаш не треба да очекувате ништо добро во животот. Треба да одбиете какви било трансакции со пари, да престанете со случајниот секс. За семејните луѓе, таков сон може да вети брз развод.

Ако соберете јагоди сами, тогаш во реалноста ќе ве мачат спомени за неуспешна убов. Ако ги продадовте собраните јагоди, тогаш ќе бидете во неволја, од кои многу успешно можете да излезете.

Сон во кој берењето на бобинки е придружено со воздигнувачко предупредување за вашата прекумерна страст кон слаткиот живот. Треба да застанете, да престанете да играте и да правите поважни работи.

Слични написи

Остави одговор