Езотерика

Месечините лавови никогаш нема да се изгубат во толпата, тие сакаат да го свртуваат вниманието кон себе, затоа што само треба да бидат во општеството каде што се ...

Луѓето чија Месечина во моментот на раѓање била во знакот на Вага се многу суптилни и чувствителни природи, нивната психа е ранлива и кревка. Тие се многу ...

Месечините Овни се многу несовесни во своите постапки и дела, а заклучоците им се избрзани. Таквата Месечина ги турка своите обвиненија за моментални активности, а не ...

Луѓето, во чиј момент на раѓање Месечината падна во знакот на Бик, се одликува со постојаност и стабилност. Овие квалитети се манифестираат во нив во сè: зависности ...

Месечината во Близнаците ги обвинува своите обвиненија со мобилност, духовно богатство и одлична интелигенција. Тие можат и можат многу, но често ваквите природи се ...

Со Месечината во Девица, луѓето се раѓаат со реален поглед на животот, тие никогаш не го гледаат светот преку очила во боја на роза, навикнувајќи се првично да проценуваат ...

Во овој знак, Месечината е во своето живеалиште, така што квалитетите на знакот се манифестираат целосно. Таквите луѓе се опремени со одлична интуиција, посебна чувствителност, ...

Огнениот тригон е огромна сила на духот, инстинктот, мислата и умот, што ја турка индивидуата постојано да оди напред. Тие секогаш веруваат во ...

Воздушниот елемент ги обезбедува своите одделенија со активност, активност, променливост, агилност, лојалност и безграничност. Луѓето од воздухот се секогаш независни и многу слободо lovingубиви, curубопитни се и curубопитни, ...

Водениот елемент е тригон на емоции, чувства и сензации. Таа им дава на своите одделенија сонливост, тајност, имагинативно размислување, неизвесност и нежност. Тоа се луѓе ...