Ноктите на прстите

Секоја година во индустријата за нокти, се ослободуваат разни нови предмети за украсување на невен. Не толку одамна, камифубуки стана бомба за украсување. Од превод на јапонски - ...

На одмор, и во работните денови, секоја жена и девојка сакаат да изгледаат најдобро. Ова е особено точно за шминката и ...

Колку е непријатно да сфатите дека сте се заразиле со габата. Ноктите го губат својот атрактивен изглед и се претвораат во целосен хорор. Како можете да помогнете ...
0 429

Многу наскоро ќе дојде Новата година, која theолтото земјиште куче ќе го земе под покровителство. За наредниот период да помине во позитивна нота, вреди да се подготви добро ...

Убавите и уредни нокти се гордост на секоја жена и доказ за нејзиното здравје. Недостаток на витамини и минерали првенствено влијае на ...

Негуваните раце се многу важни за секоја модерна жена. На одмор, уште повеќе сакам да ги изненадам другите со прекрасен маникир. Но, се случува времето да е ...

Убавите раце се визит-карта на секоја жена. За да ги направите вашите раце да изгледаат добро негувани, треба темелно да ја навлажнете кожата и да направите редовен маникир. Ако...

Без оглед на возраста и полот, секој сака да биде убав и дотеран. И нема подобар лек за одржување на убавината и здравјето од ...
0 449

Помина времето кога увезениот крем или кармин беше крајниот сон за жените. Современите домашни козметички компании не само што не се инфериорни во однос на странските брендови во ...

Јапонскиот маникир е релативно нова постапка насочена кон грижа за слаби, кршливи, лупи нокти, сува кожа на рацете,