Дома Езотерика Зошто да сонувате за миење подови

Спиењето е секогаш мистерија. Тој може да ги отвори очите кон она што се случува наоколу и може целосно да се збуни. Што точно претскажува сон, може да се открие со разбирање на неговата симболика.

Зошто да сонувате за миење на подовите во куќата

Зачувана-слика-2013-11-1_16-28-12.553

Повеќето книги од соништата тврдат дека чистењето на подовите во куќата во сонпредставува лице успешна кариера и стабилна позиција во општеството. Сепак, ова нема да биде дадено така, ќе мора да го дадете најдоброто од себе, работејќи само според правилата и несомнено почитувајќи им се на властите. Но, сите тешкотии ќе се исплатат во целост, па дури и вашето незадоволство од недостатокот на независност ќе исчезне во втор план кога ќе го видите резултатот.

Ако сонувавте дека покојник ги мие подовите во вашата куќа, тоа значи дека сакате или не мора да платите или да отплатите некој долг за него.

пол-позл-ремонта

Обрнете внимание и на површината што ја миете. Ако е цврста, стабилна и привлекува внимание, тогаш во животот сте цврсто на нозе и имате стабилна поддршка. Ако подот, напротив, е излитен и има дупки, треба да размислите за вашата позиција. Тоа значи дека сè во вашиот живот е премногу разнишано и време е да промените нешто.

Ако во сон дојдовте во куќа каде што е валкан подот и го измивте, ова укажува на поволна промена во вашиот живот.

Зошто сонуваат туѓите измиени подови?

oblegchit-rabotu-spetsialnoe-sredstvo-i-zhestkaya-

Ако сонувате дека миете подови во туѓ дом, тогаш пред сè обидете се да запомните дали ги познавате луѓето што живеат во него и кои се тие за вас.

Миење на подот во куќата на роднини, на пример, родители, очекувајте проблеми или расправии. Haveе мора да комуницирате некое време со луѓе кои не ве разбираат.

Ако живеалиштето не ви е познато и не знаете кому припаѓа, такво спиењезборува за вашата решителност и наметливост. Ако водата што се користи за миење на подот е нечиста, тогаш вашите цели не се воопшто благородни и треба да размислите дали ви е потребна. На крајот на краиштата, сè во животот се враќа како бумеранг.

Зошто да сонувате за миење подови на работа

Перењето подови на работа во сон најчесто значи брзо напредување на скалите во кариерата. Ако подот остане чист и сте целосно задоволни од резултатот, најверојатно ќе ве обележат шефовите и ќе ја зголемите платата.

домаќинство-услуга

Сонот во кој темелно го чистите подот, но тој никогаш не се чисти, зборува за залудноста на вашите напори на работа. Потсвеста сфаќа дека е време да се промени нешто. Можеби дури и место на работа. Треба да ги преиспитате своите постапки и да ја промените својата позиција.

Ако го видите вашиот колега како мие подот во вашата канцеларија во сон, очекувајте предавство од негова страна или дури и нешто полошо. Затоа, тој или таа одлучи да го заземе твоето место, со каква било смисла. Ова навестува компликации на работа, кавги и евентуално конфликт со менаџерот.

Слични написи

Остави одговор