Екатерина Василиева

Дипломирањето е одговорен и возбудлив момент во животот на секој студент. Ова е границата преку која започнува целосно нов, возрасен живот. Во толку значајна ...
1 743

Со сигурност може да се каже дека веѓите го прават лицето. Колку и да е беспрекорна шминката, без оглед каква супер скапа козметика се користи за тоа, ...
0 433

Веднаш штом ќе дојдат дождови и ветрови, а термометарот ќе го започне своето безмилосно движење надолу, тогаш мантилите ќе ги заменат врвовите. До есен ...

Дневната соба може да се нарече срцето на секој стан, бидејќи целото семејство се собира на ова место навечер, тие примаат гости тука и поминуваат многу време ...

Поправка не се прави секој ден, затоа треба да се пристапи особено сериозно кон процесот на украсување на домот. Далеку од последната улога во ова прашање, но ...

Многу зборови го поврзуваат „годишниот одмор“ со странските патувања и поради некоја причина, локалната рекреација е сериозно потценета. Но, како може да се ...

Несомнено, сите кучиња се убави, апсолутно сè, но има и такви пред чии кученца е едноставно невозможно да се одолее. Гледајќи ги, лицето неволно се појавува ...
0 441

Маслото од авокадо веќе долго време зазема чесно место во козметичките кеси за девојчиња. Ова е вистински сеопфатен, што ќе доведе до кожата ...
0 439

Сега нема да изненадите никого со домашна козметика, бидејќи сите подготовки за неа се во продажба и се достапни за секого. За надополнување ...
0 534

Никотинската киселина е уште еден ефтин производ за убавина што може да се набави во аптека. Сепак, вреди да се подготвиме за фактот дека фармацевтот ќе одбие да продава ...