Екатерина Василиева

Сапунот, се чини, е толку тривијален дел од секојдневниот тоалет на секоја личност. Тоа помага да се исчисти кожата од нечистотии и на таков вид ...

Добро избран камен ќе стане не само убава и оригинална декорација, туку може да дејствува и како талисман или амајлија. Декорација ...

Биковите се штедливи луѓе, но во исто време се одлични познавачи на сè убаво и скапо. Претставниците на овој знак многу ги сакаат стилските и модерни ...

Под знакот на Јарец се раѓаат вистински Спартанци кои, без многу напор, можат да живеат долго време во тешки услови на штедење. Но, ова ...

За жал, не секој има можност да јаде свеж и природен зеленчук во текот на целата година. Но, постои излез - да се подготват салати од сезоната на зеленчук ...

Ох, оваа забоболка ... Тешко е да се поднесе дури и за оние кои цврсто издржуваат какви било други болни сензации. Дури и болен заб предизвикува многу вознемиреност -

Не се приближува најпријатниот период од годината, кога дождовите ќе започнат да излеваат надвор од прозорецот, небото ќе биде исполнето со сиви облаци и ветерот ќе беснее. За да не се ...

Дали некогаш сте се запрашале зошто се потребни мажи? Во современиот свет, жените станаа многу независни - тие воспитуваат дете во ...
0 451

Силиконите сега се наоѓаат во огромен број козметика за коса. Но, она што навистина е таму, треба да вложите многу напори за да пронајдете ...
0 417

Дури и ако целата коса изгледа привлечно, ситници, како што се суви и разделени врвови, можат да уништат сè. Ваквите опции ...