Екатерина Василиева

Луѓето родени во годината на Стаорец можат да дејствуваат на други на различни начини. Тие се во состојба да создадат терор, да предизвикаат страв, па дури и ...

Во многу култури, Мајмунот е поврзан со неверојатна iosубопитност, збир на лоши навики и поседување основни инстинкти, но тоа е далеку од случајот. Да, мајмуни ...

Човекот коза воопшто не е заводник и далеку од освојувач на срцата, но вреди да се каже дека има вродена предиспозиција за такви работи ...

Гласини велат дека Змејот се сака себеси повеќе од кој било друг во светот. Може да биде лојален и грижлив, храбар и авантуристички, но од друга ...

Овие се родени бизнисмени кои никогаш нема да ги пропуштат своите. Тие едноставно имаат неверојатен талент за добри зделки, па не е изненадување што меѓу нив ...

Овие мажи имаат голема потреба од сензуална и духовна убов. Таквата потреба честопати се претвора во ран почеток на личниот живот. Додека ...

Тие се многу самоуверени и обдарени со уникатни способности. Но, често вродената преценета самодоверба неповолно коегзистира со неможноста да се контролира себе си. Ените, ...

Овие жени се олицетворение на најсмелиот машки сон - привлечни се, чувствителни, шармантни и интелигентни, со оптимизам гледаат на животот. Тие се енергични и ...

Не е типично за овие жени да бидат приврзани за креативни рефлексии, бидејќи тие гледаат на животот трезвено и рационално, но понекогаш дури и не го ...

Оваа жена се одликува со извонреден и светла појава наспроти позадината на целата толпа. Може да се претстави компетентно и само со еден поглед на ...