Наталија Василиева

Ако одлучите да се грижите за вашата кожа, обрнете посебно внимание на маските, од кои многу може да се подготват дома. Главната работа е да се спроведе ...

Секоја година на 23 февруари, жените си го поставуваат прашањето: "Што да им дадам на мажите за Денот на бранителот на татковината?" Во нашата статија, ние нудиме неколку решенија ...

Руменилото игра важна улога во создавањето на убава шминка. Тие помагаат да се освежат, да се подобри изгледот, да се потенцираат предностите и да се сокријат недостатоците во изгледот. Постои ...

Многу проблеми се појавуваат кога се јавува алергиска реакција на лицето. Со цел брзо и безбедно отстранување на сите симптоми, неопходна е специјалистичка консултација. ВО ...

Често на кожата на лицето, можете да видите пломби во форма на вен, кои се формираат како резултат на поткожното масно ткиво. Современата козметологија нуди многу методи за борба против ...

Неправилна исхрана, градски воздух, хормонални нарушувања и многу други фактори негативно влијаат на состојбата на кожата. Работата на лојните жлезди е нарушена, што доведува до ...