Семејство и дом

За многу домаќинки, појавата на молец станува неочекувана. Веднаш се поставува прашањето: од каде потекнуваат и што да прават? Во написот ќе ви кажеме едноставни начини ...

Какви готвачи за пециво за убавина нема да дојдат да украсат торта! Фантазијата може да биде неограничена. И понекогаш навистина сакам да го повторам дома, но ти ...

Како и пред неколку децении, кујната се гордее на нашите станови и куќи, тука се семејствата кои се собираат секој ден на вечера и ...

Класичните панталони, и за мажи и за жени, мора да бидат со стрели. Обично, по миењето, стрелките треба да се пеглаат. Стрели имаат неискусни домаќинки ...

Размислувањето над ентериерот за бања е фасцинантна, но тешка задача, затоа што треба да одлучите за дизајнот, изборот на завршни работи, декор и што е најважно, за да го решите проблемот ...
0 420

И возрасните и децата страдаат од алергии. Според лекарите, оваа болест е една од најчестите. Механизмот на појава на болеста сè уште не ...

Уредниот изглед на мажот е невозможен без макотрпен женски труд. Пеглањето маици и маици е предвремена работа, но пеглањето кошула може да донесе некои ...

Порано или подоцна, загубите ја надминуваат секоја личност. Смртта на некој близок станува вистинска тага за нас, што е многу тешко да се преживее сам, ...
0 461

На две години, детето, иако сè уште мало, е скоро возрасно лице во споредба со месечните бебиња, што значи дека ...

Современата бања е радикално различна од едноставната колиба во која се миеја нашите предци. Сега бањата е место кое се користи не само на свој начин ...